Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Modni izričaj

Michelle Obama na inauguraciji u haljini Isabel Toledo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michelle Obama je za inauguraciju svog supruga Baracka izabrala sjajnu pripijenu haljinu zlatne boje s odgovarajućim ogrtačem, kreaciju američke dizajnerice kubanskog podrijetla Isabel Toledo.

Isabel Toledo smatra se jednom od najavangardnijih američkih modnih kreatorica. Michelle Obama dosad je bila poznata po tome da bira neočekivane modne dizajnere, poput Narcisa Rodrigueza, Zero + Maria Corneja i Mariju Pinto.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron INAUGURACIJA Macron svečano prisegnuo u Elizejskoj palači: "Moramo izumiti novu metodu zajedno, daleko od ustaljenih tradicija i rutina..." Slika nije dostupna ujedinjenje amerike Povijesna svečanost koju je pratio cijeli svijet: Trenuci koji su obilježili Bidenovu inauguraciju

Prve su dame za inauguracije obično birale prepoznatljive boje, najčešće crvenu ili plavu. Modni kritičari već su procijenili da neuobičajeni izbor boje za haljinu Michelle Obame pokazuje i njezin optimizam i toplinu, a i odgovara njezinoj boji kože. Izabrani američki predsjednik Barack Obama odjenuo je tamno odijelo, bijelu košulju i crvenu kravatu. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene