Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neshvatljiva okrutnost

Mentalno zaostalog muškarca vlastita obitelj nasmrt izgladnjela!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Strašno otkriće u njemačkom gradu Salzgitteru. Mentalno zaostalog 54-godišnjaka vlastita je obitelj nasmrt izgladnjela.

Tijelo 54-godišnjaka je pronađeno u četvrtak. 'Soba u kojoj je živio je bila u potpunosti zapuštena', kazao je glasnogovornik državnog tužitelja Klaus Ziehe za Selzgitter Zeitung. 'Obdukcija je u petak pokazala da je umro od gladi'.

Pročitajte i ovo Haiti pomoć ne stiže Nekad rajskim otokom vladaju bande, širi se i zaraza: "Cijeli dan ne jedem, a zatim idem u krevet bez ičega u želucu" Pothranjeno dijete - 2 umiru od gladi "Dijete je prije dva mjeseca imalo 12 kg, a sada ima šest. Sačuvaj nas Bože od onog što dolazi"

>> Strava u Srbiji: Šestogodišnja djevojčica umrla od gladi i zapuštenosti

>> Djevojčica (3) umrla od gladi dok je majka igrala igrice

Muškarac je živio s majkom u stambenoj zgradi. Glasnogovornik gradskih vlasti je kazao kako mu je bila potrebna njega te da je njegov brat imenovan skrbnikom. Policija je privela i brata i majku i optužila ih za ubojstvo zanemarivanjem.

Ziehe je kazao kako za sada nema indikacija da je muškarac namjerno izgladnjivan. 'Kako za sada stvari stoje čini se kako se kako se njega 'otela kontroli'. No, ako sami niste vidjeli situaciju u tom stanu teško da možete zamisliti kako je tako nešto uopće moguće'.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene