Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Strašno otkriće u njemačkom gradu Salzgitteru. Mentalno zaostalog 54-godišnjaka vlastita je obitelj nasmrt izgladnjela.


Tijelo 54-godišnjaka je pronađeno u četvrtak. 'Soba u kojoj je živio je bila u potpunosti zapuštena', kazao je glasnogovornik državnog tužitelja Klaus Ziehe za Selzgitter Zeitung. 'Obdukcija je u petak pokazala da je umro od gladi'.

Vezani članci Žene i djevojke u kampu u Nigeriji (Foto: AFP) Šokantna ispovijest žena spašenih od Boko Harama: Spasioci su se pokazali još gorima - "Silovali su nas i izgladnjivali..." Slika nije dostupna Priča o gladi i bijegu: Iznio užasavajuću istinu o životu u jednoj od najokrutnijih država na svijetu

>> Strava u Srbiji: Šestogodišnja djevojčica umrla od gladi i zapuštenosti

>> Djevojčica (3) umrla od gladi dok je majka igrala igrice

Muškarac je živio s majkom u stambenoj zgradi. Glasnogovornik gradskih vlasti je kazao kako mu je bila potrebna njega te da je njegov brat imenovan skrbnikom. Policija je privela i brata i majku i optužila ih za ubojstvo zanemarivanjem.

Ziehe je kazao kako za sada nema indikacija da je muškarac namjerno izgladnjivan. 'Kako za sada stvari stoje čini se kako se kako se njega 'otela kontroli'. No, ako sami niste vidjeli situaciju u tom stanu teško da možete zamisliti kako je tako nešto uopće moguće'.