Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neobično objašnjenje

Gost hotela probudio se usred noći i ostao u šoku: "Menadžer mi je sisao nožne prste!"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Neugodan incident dogodio se u hotelskoj sobi u Nashvilleu kada je gost hotela shvatio da mu djelatnik siše nožne prste.

Gost hotela 4th Avenue South Hilton u Nashvilleu probudio se u svojoj hotelskoj sobi kada je osjetio neobičan dodir.

Pročitajte i ovo Hotel u Splitu - 2 Susjedi nisu oduševljeni Misteriozna Ukrajinka kupila je pet luksuznih nekretnina: Navodno je upletena u aferu s prodajom namirnica vojsci Ilustracija Kakva bizarnost Netko je policiji dojavio o masovnoj pucnjavi u hotelu te ranjenih 20-ak osoba: Specijalci dojurili na teren, pokazalo se da je dojava lažna

Čim je otvorio oči tog 30. travnja u ranim jutarnjim satima, ugledao je noćnog menadžera hotela Davida Neala (52) kako mu siše nožne prste i odmah se s njim sukobio.

Ilustracija David Neal (Foto: Metro Nashville Police Department)

Pročitajte i ovo Ilustracija Policija sve istražuje Liječnik tijekom poroda nasilno povukao bebi glavu i otkinuo je: Bolnica pokušala sve zataškati, roditelji slučaj prijavili policiji

Neobičnoga gosta u svojoj sobi prepoznao je kao zaposlenika hotela koji je noć prije bio u sobi kako bi popravio televizor, potvrdila je policija.

Neal je policiji priznao da je ušao u sobu, ali samo da provjeri je li gost dobro jer je osjetio miris dima. 

Pročitajte i ovo Cagliari Na poslovnom putu Poljski načelnik u Italiji pao s prozora i preminuo: Je li riječ o nesretnom slučaju?

Dim Neal nije prijavio osiguranju, ali je napravio kopiju ključa, pomoću koje se ušuljao u sobu.

Policija taj ključ nije pronašla, a Neal je istražiteljima rekao da ga je bacio. Uhićen je u svom domu u gradu Lebanonu u petak, piše New York Post.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene