Melania Trump (Foto: AFP)
Melania Trump (Foto: AFP)

Melania Trump, supruga republikanskog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, prvi je put dala intervju nakon što ga je nekoliko žena javno optužilo za seksualno zlostavljanje.


Svog supruga, suočenog s teškim optužbama zbog kojih ga razapinje dio američke javnosti, a sve više mu pada popularnost, Melania Trump, naravno, brani.

"Vjerujem svojem suprugu. Vjerujem svojem suprugu", kazala je u intervjuu za CNN. Smatra da iza svega stoje - demokrati.

"To su sve organizirali naši suparnici. Jesu li ikada provjerili tko su te žene? Nemaju nikakve dokaze," ustvrdila je Melania.

Kad je pak riječ o snimkama iz 2005. godine, koje su objavljene prije afere sa zlostavljanjima, a u kojima Donald Trump vulgarno i seksistički govori o ženama s kojima je stupao u odnose, nazivajući ih, među ostalim, kujama, Melania je priznala kako ju je taj slučaj ipak - iznenadio. Javno ga je već osudila nazivajući njegove riječi neprimjerenima, ali ipak mu je sve oprostila. 

"Čula sam puno sličnih razgovora. Tako dečki razgovaraju. Još kad odrastaju, žele se međusobno dokazivati jedni drugima, kako su napravili i ovo i ono, i pričaju o curama. Ali, naravno, iznenadila me snimka kad sam je čula", priznala je supruga kontroverznog biznismena koji diže tenzije od kada je krenuo u kampanju za Bijelu kuću.

Kazala je kako je prihvatila njegovu ispriku te da se nada da će isto učiniti i američka javnost.

"On je stvaran i sirov", istaknula je Melania opisujući svog muža pravdajući ga da tranzicija iz svijeta zabave, u kojem je desetljećima radio i gradio karijeru upravo na kontroverznim izjavama, u politiku nije nimalo jednostavna.

"Znate, vidjela sam i mnoge žene kako mu prilaze i daju svoje brojeve telefona, žele raditi s njim. To je neprimjereno jer znaju da je oženjen, i sve to rade dok ja stojim i gledam. Pitala sam ih - zašto to radite, zašto ispred mene", požalila se Melania.

No, s druge strane, poručila je da joj ne treba suosjećanje niti sažaljenje javnosti.

"Ja sam jaka, vrlo jaka. A ljudi me ne znaju, ne poznaju. Misle - o, jadna Melania, jadnica. Nemojte me žaliti. Nemojte me žaliti. Ja mogu sve to", poručila je za kraj, a prenosi CNN.