Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nestali na putu u školu

Meksiko: Četvero nestale djece pronađeno zakopano na ranču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
S glavama oblijepljenih ljepljivom trakom, pronađeno je četvero mrtve djece na jednom ranču u Meksiku.

Službenici u meksičkoj državi Tabasco potvrdili su da su pronađena tijela četvero djece koja su nestala 24. travnja. Tijela su pronađena zakopana na ranču, a djeca u bila ugušena, javlja AP.

Pročitajte i ovo Policijski auto pokušao pobjeći Drama u Slavoniji: Policija htjela odvesti muškarca u zatvor, skočio je s prvog kata i preminuo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno

Državni tužitelj rekao je kako je četvero djece živjelo u gradu Tacotalpa i pronađeni su na ranču udaljenom tri kilometara od grada. Radi se o osmogodišnjem Gustavu Adolfu Gutierrezu, njegovom bratu, sedmogodišnjem Jesusu Albertu Gutierrezu, njihovoj sestri, 10-godišnjoj Blanci Patriciji Gutierrez te njihovom susjedu, sedmogodišnjem Samuelu Vasquezu.

Oni su nestali na putu u školu. Policija je pretražila ranč, a nakon što su pronašli napola zakopanu ruku, otkrili su da su na tom mjestu zakopana djeca. Ubrzo su iskopali sva četiri tijela. Dječje glave bile su oblijepljene ljepljivom trakom, zbog čega se vjeruje da su se ugušila.

Policija je ispitala vlasnika ranča, sedam radnika i majke djece. Majke su nestanak prijavile policiji nakon što se djeca nisu vratila iz škole, a kada je policija došla u školu, saznali su da djeca taj dan nisu ni bila na nastavi.

Motiv ubojstava još uvijek je nerazjašnjen, ali državni odvjetnik Gregorio Romero rekao je da istražitelji nisu pronašli znakove seksualnog zlostavljanja niti trgovinu organima.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene