Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povratak u divljinu

Medvjeda koji je sijao strah po Ljubljani uspavali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medvjed koji se pretprošle noći iz divljine spustio u Ljubljanu te cijeli dan šetao gradom i u strahu držao stanovništvo, uhvaćen je i uspavan.

Medvjed se kasno poslijepodne vratio u blizinu zoološkog vrta, gdje je i prvi puta zapažen. Nadležne institucije u suradnji s policijom uspjele su ga uspavati puškom za uspavljivanje i medvjed će biti prevezen natrag u divljinu. No, nije otkriveno na kojoj će lokaciji biti ostavljen, javlja 24ur. Oko vrata mu je stavljena ogrlica kako bi ga ubuduće mogli pratiti. Prema procjenama stručnaka medvjed je star dvije godine.

Pročitajte i ovo Predsjednik Milanović sudjelovao na sastanku povodom obilježavanja 20 godina članstva Slovenije u EU, 22. travnja 2024. okupljanje u Brdu kod Kranja Milanović o zasjedanju Sabora: "Neću nikoga požurivati, nikakva alkemija i metafizika, to su vrlo jednostavne stvari" Tuča u Sloveniji hladna fronta VIDEO Dijelove Slovenije poharala tuča, objavljena snimka kako se hladna fronta kreće prema Hrvatskoj

>> Ljubljanom cijelu noć i jutro šeće medvjed

Pretpostavlja se da je medvjed prešao autocestu i izgubio se u gradu, tj. nije mogao naći izlaz van. Građanstvo je cijeli dan upozoravano putem medija da ne izlaze ako ne moraju i da se ne približavaju, ali ni ne bježe ako susretnu zvijer, nego da se radije prave mrtvi, naglasivši da se radi o izuzetno okretnoj i brzoj životinji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene