Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Medicinska sestra umjesto kartona izvukla zmiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Medicinska sestra Gina Desnica doživjela je šok kada je u petak u kartoteci ambulante u Brezičanima umjesto zdravstvenog kartona zamalo uhvatila zmiju koja je tu imala svoje leglo.

"Nisam mogla vjerovati svojim očima. Kad sam otvorila kartoteku i ugledala zmiju vrisnula sam i rekla užasnuto koleginici da vidim zmiju. Ona mi nije u prvi mah povjerovala, dok nije ustala i vidjela. Pošto sam bila u šoku nisam vidjela koja je zmija u pitanju, ali mislim da je bila duga oko metar. Kada je ugledala svjetlo, počela se kretati", ispričala je Desnica. 

Pročitajte i ovo Nasljedstvo; ilustracija - 5 Otkriva Provjereno Majka ju je kao bebu ostavila u Nazorovoj, godinama kasnije na ostavinskoj majka uzima stan, a Ljubica ostaje bez ikakvih prava i krova nad glavom Željko Vukasović, zaštićeni najmoprimac Nitko mu ništa ne može UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Živi u prizemlju, a kiša mu pada po glavi. Za sve je kriv jedan čovjek: "Prvo je vještaku, a zatim i sucu pozlilo na očevidu"

Kaže kako su ona i kolegica, kada su se pribrale, pozvale ekipu iz prijedorskog Doma zdravlja koji su je instrumentima uhvatili i izbacili kroz prozor. 

Desnica od petka nije htjela ići u Brezičane na posao, te je ova mjesna ambulanta do daljeg premještena u prijedorski Dom zdravlja. 

"I ranije je bilo miševa, ali svi su mi govorili da šutim jer je to sramota. Ovo je prevršilo svaku mjeru i tu nema sramote. Ako je za renoviranje, neka se renovira i ja ću se vratiti, jer sam na ovom terenu više od 20 godina", rekla je Gina Desnica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene