Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Spreman sam umrijeti za tebe'

Marka Zuckerberga uhode preko Facebooka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marka Zuckerberga uhode, i to preko Facebooka!

31-godišnji muškarac slao je Zuckerbergu poruke putem Facebooka, a neke mu je i 'zalijepio' na zid. Muškarac je od osnivača Facebooka tražio novac za svoju obitelj.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi e-mail servis Facebook predstavlja 'ubojicu Gmail-a' Slika nije dostupna 'Ispravit ćemo greške' Osnivač Facebooka priznao propuste u zaštiti privatnosti

>> Mark Zuckerberg prvi put upoznao Marka Zuckerberga

'Potpuno sam umoran i iscrpljen... Žao mi je što te gnjavim. Molim te Mark... vrijeme stvarno istječe... molim te, pomozi mi. Zaista trebam tvoju pomoć. Molim te, odgovori mi na vrijeme, prije nego bude prekasno za nas.

Dugujem cijeli život tvojim uslugama. Molim te, pomozi mi i onda sam spreman umrijeti za tebe. To nisu samo riječi, one dolaze iz mog srca. Shvati moju bol i moju situaciju.'

Muškarac je Zuckerberga promatrao i slijedio te je prijetio njegovoj sigurnosti. Slučaj su potvrdili i iz Facebooka. 'Možemo potvrditi da je odobrena zabrana prilaska njemu i njegovoj obitelji', rekao je Barry Schnitt iz Facebooka. Počinitelja su zaustavili zaštitari na stepenicama Zuckerbergove kuće.

Saslušanje bi se trebalo održati 22. veljače u Santa Clari, piše NBX News. Prema TMZ-u Zuckerberg je bio zabrinut i za sigurnost djevojke i sestre.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene