Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudo u Turskoj

VIDEO: Dječak preživio nalet jurećeg auta i odšetao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četverogodišnjeg turskog dječaka svom je silinom udario automobil, no dječak se nakon nesreće jednostavno ustao , zaplakao i otišao.

Čitav događaj zabilježila je nadzorna kamera u gradu Sanliurfi na jugoistoku Turske, 20. lipnja. Vozač automobila policiji je kazao kako je htio izbjeći štene koje se nalazilo na cesti te da je u tom trenutku izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste niz stepenice i zabio se u izlog. Dječaka je automobilom 'pokosio' na vrhu stepenica, no mališan, koji je odletio nekoliko metara s vrha stepenica, iz svega je izašao bez ikakvih lomova, ili čak vidljivih ozljeda.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Bježi, bježi' VIDEO Mališan vidio robotskog dinosaura i pobjegao glavom bez obzira Slika nije dostupna Pravi mali prvak Pokušajte napraviti što je ovom trogodišnjaku pošlo za rukom

Njegov otac Ibrahim halil Dirlik, kazao je turskoj televiziji kako su on i supruga pomislili da plače jer je vidio prometnu nesreću te da su tek idući dan shvatili da je njihov sinčić sudjelovao u prometnojo nesreći, iz koje je čudesno izažao bez vidljivih ozljeda. Automobil, koji se zabio u izlog jedne trgovine i ostao zarobljen na stepenicama, morala je vaditi vučna služba, no vozač u nesreći nije zadobio nikakve ozljede. Snimka prikazuje i jednog starijeg dječaka, koji je na vrijeme vidio jureći automobil i uspio izbjeći da ga ne zdrobi pod stepenicama.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene