Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Kad je otmičar ušao u automobil njihove majke i odvezao ih zajedno s njihovom 1-godišnjom sestricom 7-godišnji blizanci nisu paničarili nego su preuzeli stvar u svoje ruke.


Kradljivac automobila morao je stati nekoliko kilometara od mjesta na kojem je ukrao auto ga sedmogodišnji blizanci, koji su se u trenutku krađe nalazili u automobilu, nisu prestajali tući.

Vezani članci Slika nije dostupna Sitni kriminalac tek izišao iz zatvora, nožem izbo dvije policajke, upucao ih i nastavio krvavi pohod Kablovi (Foto/Arhiva: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Uhićen muškarac (29): Ukrao 27 naponskih kablova i oštetio Zagreb za 295.000 kuna

'Jedan od dječaka ga je udarao šakom u lice, a drugi ga je udarao gumenom zmijom', rekao je narednik Javier Salazar iz policije u San Antoniju.

VIDEO: Dvogodišnjak spasio sestru od otmice

Kradljivac je automobil oteo ispred kuće njihove majke dok je ona stajala samo koji metar od njih, a u autu se uz blizance nalazila i njihova 1-godišnja sestrica.

Majka je odmah pozvala policiju koja je došla za 10 minuta, no dječaci su uspjeli i prije toga natjerati otmičara da se zaustavi i pusti ih van, piše ABCNews.


ABC US News | ABC Business News

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook