Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otmičar pobjegao

VIDEO: Dvogodišnjak spasio sestru od otmice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
10-godišnjakinju i njezinog mlađeg brata zaskočio je muškarac usred bijela dana.

Brat i sestra vraćali su se iz trgovine kada ih je zaskočio muškarac. Prišao im je s leđa, stavio ruku preko djevojčicinih usta, zgrabio je i krenuo niz ulicu. Njezin dvogodišnji brat odmah je počeo glasno vrištati i tako zbunio otmičara, a sestra je iskoristila priliku i istrgnula se iz njegovih ruku. Muškarac je potom pobjegao.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Foto: AFP) Otmica Somalski pirati oslobodili brod: Plaćena im vrtoglava otkupnina Ilustracija Izvučena tijela Tragedija u Srbiji: Skočila je za mlađim bratom da ga spasi, ali jezero je u smrt povuklo i nju

>> Snimka nadzornih kamera: Iskočio iz kombija svojih otmičara!

Djevojčica kaže da nikada nije čula svog brata da tako glasno vrišti i uvjerena je da ju je upravo njegov glas spasio od opasnosti. Otmičar je uhićen zahvaljujući snimci nadzornih kamera na kojoj se jasno vidi pokušaj otmice. Policija je izjavila kako se muškarac sam predao, jer nakon objavljivanja snimke nije mogao hodati, pričati ili disati na ulicama Philadelphije, prenosi Los Angeles Times.

>> Pravio se da želi pomoći pa oteo dvoje male djece

U SAD-u svake godine gotovo 60.000 djece postanu žrtve otmice nepoznatih ljudi, dok njih više od 200.000 otmu članovi obitelji.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene