Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osam mjeseci od nestanka

POTRAGA UPITNA MH370 proglašava se službeno nestalim, obitelji pobjesnile

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nepoznato je i kakav bi utjecaj službeno proglašenje nestalim moglo imati na potragu za zrakoplovom koja se odvija u podmorju uz zapadnu obalu Australije.

Obitelji putnika malezijskog zrakoplova MH370 koji je još u ožujku nestao sa svih radara na putu iz Kuala Lumpura za Peking, doslovce su poludjele na izjavu direktora Malaysia Airlinesa koji je najavio da će do kraja ove godine avion biti i službeno proglašen 'nestalim'.

'Nemamo točan datum, ali kada zrakoplov proglasimo službeno nestalim, moći ćemo obiteljima isplatiti odštetu', izjavio je Hugh Dunleavy za australske medije, a prenosi Independent. No, između ostalog, poručio im je i da će po tom pitanju morati biti strpljivi.

Glas 370 koji predstavlja obitelji putnika koji su bili na letu MH370 osudili su njegove izjave jer izazivaju agoniju i zbunjenost.

Pročitajte i ovo Ilustracija nove sumnje Avion s leta MH370 nestao prije gotovo 10 godina: "Vjerujem da cijelo vrijeme tražimo na krivom mjestu" Slika nije dostupna 'Fascinantno je' Tražili nestali zrakoplov pa došli do misterioznog otkrića

Sumnjiva mu istraga oko nestanka MH370: 'Otkrijte što je bio misteriozan teret!'

Nepoznato je i kakav bi utjecaj službeno proglašenje nestalim moglo imati na potragu za zrakoplovom koja se odvija u podmorju uz zapadnu obalu Australije. Do sada je od planirani 55 tisuća četvornih kilometara pretraženo oko 3000.

Iz Malaysie Airlines su pak opovrgnuli da će potraga biti obustavljena.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene