Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispitano stotinu svjedoka

Makedonija: Pronađen automobil koji je bio na mjestu masakra

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Makedonska policija pronašla je napušteni automobil za koji vjeruju da je bio na mjestu zločina.

Među materijalnim dokazima je vozilo za koje, prema pronađenim tragovima, postoje indicije da je bilo na mjestu ubojstva, u skopskom naselju Radišanima. Pronađeno je 15-ak kilometara od mjesta događaja, prenosi makedonski portal Večer.

Pročitajte i ovo Otac prisiljavao svoga sina da trči po traci usprkos opetovanim padovima - 3 Preminuo u bolnici UZNEMIRUJUĆI VIDEO Otac optužen za ubojstvo: Tjerao sina (6) da vježba do iznemoglosti jer je predebeo, objavljena mučna snimka Osumnjičeni za ubojstvo Vanje Horor u Makedoniji Ovo su osumnjičeni za ubojstvo djevojčice Vanje! Ministar: "Otmicu je organizirao Vanjin otac" - Zbog jednog detalja odmah je priveden

>> Makedonija: Krvnika je bilo više, utvrđene su tri vrste oružja

"Istraga napreduje, definira se profil počinitelja i identitet", istaknula je ministrica Gordana Jankulovska. Nije mogla elaborirati profil peterostrukog ubojice, jer se još uvijek obrađuju materijalni dokazi.

"Nećemo ići s detaljima, jer trebamo vremena za provjeru materijalnih dokaza prikupljenih na terenu. Zbog složenosti i zbog kemijske analize koja zahtijeva određeno vrijeme", istaknula je Jankuloska.

Do sada su obavljeni informativni razgovori s više od 100 osoba, ali bez osumnjičenih. Ključ će biti izvještaji obitelji žrtava, koji još nisu ispitani.

Jankuloska je pozvala građane da sve korisne informacije oko rasvjetljavanja svirepog ubojstva prijave policiji. Postoje i povratne informacije od službi susjednih zemalja koje su spremne za suradnju u rasvjetljenju peterostrukog ubojstva.

Jankuloska je ponovila da je to najgori zločin s kojim se suočilo njezino ministarstvo. Dodala je i kako je situacija mirna i da je noć prošla bez narušavanja javnog reda i mira.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene