Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ukrali hranu

Majmuni napali obitelj: Upali u kuću i izgrizli ih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majmuni su upali u jednu kinesku obiteljsku kuću i ozlijedili njezina vlasnika.

Dva su makaki majmuna provalila u obiteljsku kuću u kineskoj pokrajini Yunnan. Ukrali su hranu i ozlijedili vlasnika kuće.

Pročitajte i ovo Ilustracija lanac zlostavljača Želite li odvijač?: Mučili životinje zbog bizarnog razloga - "Ne znam bi li itko ikada bio spreman na ovakav zločin" Majmuni iz zoološkog vrta Drama u Češkoj FOTO Opasni majmuni pobjegli iz zoološkog vrta i šetaju se gradom: ''Imaju jak ugriz, budite oprezni''

Majmuni su po kući razbacali hranu iz kuhinje, a ozlijedili su i Chena Jincaija, vlasnika kuće te članove njegove obitelji. Grizli su ih i grebali. 'Majmuni su mi provalili u kuću, dok sam ja sjedio u kuhinji. Jedan me ugrizao za glavu i grebao me, dok sam se pokušavao obraniti', kaže Jincai.

>> Biste li i vi povjerovali ovoj fotografiji?

Jincaijev je nećak, čim je vidio da mu ujaka napadaju majmuni, otvorio prozore i vrata kuće i pokušao ih namamiti van. Međutim, čim su ga vidjeli, majmuni su počeli napadati i nećaka.

Jincai je nazvao šumsko društvo, koje je majmune uhvatilo i odvelo u obližnji park. Lokalne su vlasti obećale kompenzirati dio štete koju su prouzročili. 'Ovi su majmuni zakonom zaštićena vrsta i stanovništvo ih ne smije loviti. Agresivni su i napast će ljude, ukoliko ih budu provocirali', kazao je policajac Peng Cheng.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene