Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna australska bolnica je pod istragom nakon što su majki blizanaca u 32. tjednu trudnoće 'odstranili krivi fetus'.


Liječnici u bolnici Royal Women’s Hospital u Melbourneu su ženi rekli kako jedan od dječaka, kojima je već dala ime, ima urođenu srčanu manu i da će morati na niz operacija, ako uopće i preživi, piše Herald Sun.

Vezani članci Ilustracija: Thinkstock I u Hrvatskoj odobrena tableta za medicinski abortus: "Žene više neće morati na bolne kiretaže" Pro-life protesti u SAD-u koji žele zabraniti pobačaj (Foto: AFP) Tinejdžer tuži kliniku za pobačaje: "Život malene Baby Roe oduzet je zbog profita"

Nakon što je majka donijela jednu od najtežih odluka u životu, liječnici su u utorak odstranili krivi bebu. Žena je potom upućena na carski rez i izvađena je i bolesna beba.

>> 10-godišnjakinja rodila sina i sada doji

'Royal Women’s Hospital može potvrditi kako se u utorak dogodila stražna tragedija i jako nam je žao zbog gubitka pacijentice i njezine obitelji. Provest ćemo punu istragu i nastaviti pružati potporu obitelji i uključenom osoblju', piše u priopćenju iz bolnice.

Prijateljica nesretne pacijentice za Herald Sun je izjavila kako se obitelj teško nosi s gubitkom.

'Otišla je u bolnicu s dvije bebe, a sad nema nijednu', kazala je. 'Traumatizirana je. U bolnici kažu kako su u potpunosti slijedili proceduru, no kako se onda ovo moglo dogoditi?'.