Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavljeni dijelovi knjige

Majka ubijene Reeve otkrila tajne njezine veze s Oscarom Pistoriusom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka Reeve Steenkamp, koju je 2013. hicima iz vatrenog oružja ubio paraolimpijski prvak Oscar Pistorius, uvjerena je da je u noći ubojstva njezina kći 'odlučila napustiti Oscara', rekla je u ekskluzivnom intervjuu za časopis Time.

'Njezina je odjeća bila spakirana. Nimalo ne sumnjamo: te noći odlučila je ostaviti Oscara', rekla je June Steenkamp i dodala da veza dvoje mladih ljudi nije bila konzumirana.

Pročitajte i ovo Dijete s knjigom Festival knjiga "Pazi, knjiga!": Rastući trend ulaska u svijet čarolije razveselio i djecu i autore Ivan Rimac Ne smije iz zemlje Ivanu Rimcu oduzete putovnice, a njegova obrana tvrdi: "To je u zastari"

'Nimalo ne dvojimo u to da je nešto gadno pošlo po zlu, nešto što je (Reevu) toliko uznemirilo da je odlučila skriti se iza zatvorenih vrata s dva mobitela', napisala je majka ubijene u knjizi 'Reeva, majčina priča' koja će se od 6. studenoga prodavati u Britaniji, a iz koje Time donosi izvatke.

June Steenkamp opisuje Oscara Pistoriusa kao 'arogantnu', 'ćudljivu', 'prevrtljivu', 'eksplozivnu', 'posesivnu', 'rastresenu' i 'prijetvornu' osobu. Predstavlja ga kao osobu 'naoružanu do zuba' i 'laku na okidaču'.

'Reevina je nesreća bila što ga je srela upravo ona jer bi taj, prije ili kasnije, nekoga ubio. U to sam duboko uvjerena', napisala je. Dodaje i da je njezina kći 'neprestano dvojila u njihovu kompatibilnost'.

VIDEO Hladan i bez emocija: Blade Runner dobio 5 godina zatvora!

'Povjerila mi je da nije spavala s njim. Dijelili su krevet no strahovala je od toga da njihovu vezu dovede do te razine... Nije željela spavati s Oscarom sve dok ne bude sigurna. Mislim da je njihova veza bila na kraju. Duboko u srcu mislila je da ih ta veza neće usrećiti', piše June Steenkamp.

Dodaje da nije uopće zadovoljna time što je Oscar Pistorius oslobođen optužbe za ubojstvo s predumišljajem, za koje bi mu prijetila kazna doživotnog zatvora. 'Ne mislim uopće da je Reevi ispunjena pravda', napisala je June Steenkamp.

June Steenkamp i njezin suprug Barry povjerili su u intervjuu da bi željeli susresti Oscara Pistoriusa, iako June ne zna što bi mu u tom trenutku rekla.

Paraolimpijski prvak Pistorius (27), osuđen je u na pet godina zatvora za ubojstvo iz nehata svoje djevojke ubijene na Valentinovo 2013.  (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene