Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Desetminutna borba

Majka spasila kći iz ralja zvijeri - 'Žestoko ga je napala palicom'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Divali Vankar iz sela Thikariye Mubaraka u indijskoj državi Gujarat spasila je u petak 19-godišnju kćer iz ralja krokodila nakon desetminutne borbe s golemim gmazom, izvijestio je Times of India.

Vankar je zajedno s kćeri prala rublje na obali rijeke Vishwamitri kada je krokodil zgrabio 19-godišnju djevojku za nogu i počeo je odvlačiti u vodu.

Njezina majka bez razmišljanja je žestoko napala krokodila palicom kojom je dotad tukla po rublju, ne posustajući dok reptil nije pustio djevojku.

Pročitajte i ovo Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova Zdravstvo u Zadru - 4 Tko je odgovoran? Snimila dramatičan razgovor s liječnikom, odgovor ju je šokirao: "Da je to bila vaša mama, što biste učinili? Pitam vas kao čovjeka!"

Divalina kći prebačena je u bolnicu zbog ozljeda koje su na njezinoj nozi ostavili tragovi krokodilova ugriza. Bolnički izvori su izvijestili da je stabilno.

Skočio u jezero i ravno u ralje 4 metra dugog krokodila

"Unatoč tomu što smo mjesno stanovništvo zamolili da se kloni rijeke i ne pere ondje rublje, većina to i dalje radi", kazao je lokalni dužnosnik Ahshok Pandya.

Prema podacima Odjela za šume pokrajine Gujarat iz siječnja, u rijeci Vishwamitri nastanjeno je više od 200 krokodila. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene