Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nije joj se više dalo brinuti za sina'

Majka snimljena kako pokušava ugušiti bebu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Skrivena kamera snimila je 18-godišnju majku koja svojeg četveromjesečnog sina u bolnici pokušava ugušiti.

Šokantna snimka pokazuje 18-godišnju Shantaniqu Scott kako preko glave bebe stavlja deku, piše Daily Mail. Trenutak kasnije majka s obje ruke prekriva bebinu glavu, a mališan se trza i bori za život.

Pročitajte i ovo Nesreća u Engleskoj Uznemirujuće! VIDEO Snimka ledi krv u žilama: Auto u brzini udario u stup pa se odbio na majku i dijete u kolicima... Ilustracija Sud rekao mišljenje Majka otišla s društvom u provod i sina s invaliditetom ostavila samog kod kuće: "Imao je opekline od sunca, ubode i bio je uplašen"

Dok je majka maknula ruke s dječaka, njegovo se tijelo činilo beživotno. U tom trenutku se oglasio bolnički alarm koji je upozoravao da beba ne diše, pa su u sobu dotrčali liječnici i medicinske sestre kako bi ju oživjeli.

Snimka kamere puštena je u sudnici gdje se 18-godišnjoj majci sudi za pokušaj ubojstva. Četveromjesečna beba dovedena je u bolnicu zbog problema s disanjem. No, liječnicima je situacija bila sumnjiva, pomislili su da je dječak možda zlostavljan te su u sobu postavili skrivenu kameru.

Tužitelji su rekli kako je Scott priznala policija da se više nije željela brinuti o sinu. 'Rekla je kako se samo želi posvetiti karijeri koju je imala prije nego što je postala majka', ispričao je policijski djelatnik.

Dodala je kako joj otac djeteta uopće ne pomaže u odgoju, a ona više ne može podnositi takav stres. Liječnici još uvijek ne znaju hoće li mališan imati posljedica zbog toga što je njegov mozak neko vrijeme bio bez kisika. Dječaka je preuzela socijalna služba. Ukoliko presuda bude osuđujuća, Scott bi ostatak života mogla provesti u zatvoru.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene