Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Skrivena kamera snimila je 18-godišnju majku koja svojeg četveromjesečnog sina u bolnici pokušava ugušiti.


Šokantna snimka pokazuje 18-godišnju Shantaniqu Scott kako preko glave bebe stavlja deku, piše Daily Mail. Trenutak kasnije majka s obje ruke prekriva bebinu glavu, a mališan se trza i bori za život.

Vezani članci Dječji vrtić, ilustracija Tragedija u dječjem vrtiću: Ugušio se jednogodišnji dječak, ostaci hrane blokirali mu dišne putove Vesna Blašković - 2 Žene koje su rodile u četrdesetima: "Kada sam objavila da sam trudna, na društvenim mrežama dobila sam komentar - djeca imaju pravo na mlade roditelje"

Dok je majka maknula ruke s dječaka, njegovo se tijelo činilo beživotno. U tom trenutku se oglasio bolnički alarm koji je upozoravao da beba ne diše, pa su u sobu dotrčali liječnici i medicinske sestre kako bi ju oživjeli.

Snimka kamere puštena je u sudnici gdje se 18-godišnjoj majci sudi za pokušaj ubojstva. Četveromjesečna beba dovedena je u bolnicu zbog problema s disanjem. No, liječnicima je situacija bila sumnjiva, pomislili su da je dječak možda zlostavljan te su u sobu postavili skrivenu kameru.

Tužitelji su rekli kako je Scott priznala policija da se više nije željela brinuti o sinu. 'Rekla je kako se samo želi posvetiti karijeri koju je imala prije nego što je postala majka', ispričao je policijski djelatnik.

Dodala je kako joj otac djeteta uopće ne pomaže u odgoju, a ona više ne može podnositi takav stres. Liječnici još uvijek ne znaju hoće li mališan imati posljedica zbog toga što je njegov mozak neko vrijeme bio bez kisika. Dječaka je preuzela socijalna služba. Ukoliko presuda bude osuđujuća, Scott bi ostatak života mogla provesti u zatvoru.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju