Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trbuh mu naticao do veličine tijela

Majka sinčića izliječila jogurtom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni Riley Anderson, samo 12 sati nakon rođenja pokazivao je simptome misteriozne bolesti. Kako mu nitko od liječnika nije mogao pomoći, stvar je u ruke uzela njegova majka koja ga je izliječila jogurtom.

Rileyju Andersonu iz nekog je razloga naticao trbuh. Liječnici su problem prvo primjetili kada je bio star samo 12 sati te su ga premjestili na jedinicu intenzivne skrbi. Hranili su ga na cjevčicu, a kasnije ga premjestili u bolnicu za djecu, ali nitko nije mogao utvrditi u čemu je problem. ‘Nisu znali što mu je i poslali su nas kući’, rekla je njegova 35-godišnja majka Anna.

Pročitajte i ovo Muškarcu u mozgu pronašli parazita bizaran slučaj Mjesecima patio od migrene, snimke mozga otkrile u čemu je problem: Za sve je kriv jedan obrok Pretila osoba Opasna bolest Hrvati su sve deblji: "Amerikanci su otišli na dijetu, a Hrvati preuzeli"

Riley Anderson, sada star 11 mjeseci, borio se sa sindromom naticanja od svoga rođenja. ‘Još uvijek ne znaju što mu je. Njegov je trbuh bio gotovo velik kao i njegovo tijelo, bio je kao balon’, ispričala je Anna. Problem je trajao mjesecima. ‘Promjenila sam njegovo mlijeko da vidim hoće li mu to pomoći, ali nije.’ Kako joj liječnici nisu mogli pomoći, Anna je odlučila sama istražiti o čemu se radi.Proučila je antibiotike koje su liječnici prepisali Rileyju te otkrila da jedan od njih ubija prirodnu bakteriju u tijelu. 

Stoga je pokušala nadoknaditi tu bakteriju u organizmu svoga sina na način da ga je hranila probioticima. Rileyjevo stane bilo je ‘izliječeno’ nakon što je pio Yakult jogurt. ‘Dala sam mu Yakult i on je bio dobro nakon samo par dana. Tada je imao deset mjeseci’, rekla je Anna. Nakon nekoliko tjedana dječak je imao problem sa svojim ušima te ga je odvela u bolnicu, gdje su mu dali antibiotike. Ali nakon nekoliko sati, njegov je trbuh počeo ponovno naticati. Majka mu je opet počela davati jogurt i stanje mu se poboljšalo. ‘Mislim da postoji bakterijalna neravnoteža u njegovom trbuhu što znači da ne može probaviti hranu, a jogurt mu pomaže da je probavi’, rekla je majka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene