Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Majka 17-godišnje djevojke ostala je šokirana nakon što je u policiji preuzela osobnu svoje kćeri na kojoj piše da živi u - Srbistanu.


Nakon što je na palteru u policijskoj postaji preuzela osbnu iskaznicu svoje kćeri, Ksenija Sisojević ostala je neugodno iznenađena jer je na njoj umjesto Republika Srbija, pisalo da živi u Srbistanu, piše Blic.

Vezani članci Splitska policija Udarila ga bocom po glavi, zalila pivom i uzela novac, a njezin pomoćnik iskoristio situaciju i ukrao mu bankovnu karticu Predsjednik Zoran Milanović Zoran Milanović o skandalu u Srbiji: ''Draža Mihailović je bio jedna obična budala''

Uz to, naziv države i neki drugi ključni podaci bili su napisani na - turskom jeziku.  ''U šoku sam. Kćer mi je upisana kao muslimanka i to je ozbiljno ugrozilo njezin identitet'', rekla je majka djevojke i dodala da je pokrenut sudski postupak protiv policije.

>>Pula: Iz Pariza doletjela s putovnicom države koja više ne postoji!

U srpskom MUP-u su priznali pogrešku, ispričali se, a djevojka će uskoro dobiti ispravan dokument, bez "Srbistana" kao naziva države.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook