Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obitelj u šoku

Beograđanki na osobnoj karti piše da živi u - Srbistanu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka 17-godišnje djevojke ostala je šokirana nakon što je u policiji preuzela osobnu svoje kćeri na kojoj piše da živi u - Srbistanu.

Nakon što je na palteru u policijskoj postaji preuzela osbnu iskaznicu svoje kćeri, Ksenija Sisojević ostala je neugodno iznenađena jer je na njoj umjesto Republika Srbija, pisalo da živi u Srbistanu, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Uz to, naziv države i neki drugi ključni podaci bili su napisani na - turskom jeziku.  ''U šoku sam. Kćer mi je upisana kao muslimanka i to je ozbiljno ugrozilo njezin identitet'', rekla je majka djevojke i dodala da je pokrenut sudski postupak protiv policije.

>>Pula: Iz Pariza doletjela s putovnicom države koja više ne postoji!

U srpskom MUP-u su priznali pogrešku, ispričali se, a djevojka će uskoro dobiti ispravan dokument, bez "Srbistana" kao naziva države.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene