Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijete spasila baka

Majka pokušala prodati organe živog sina (3)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantna vijest iz Rusije. Jedna majka iz St. Petersburga pokušala je prodati organe svog trogodišnjeg sina Nikite, a u tome je zadnji čas spriječila njezina majka koja je sve prijavila policiji.

Uplakana baka došla je u policijsku postaju i prijavila kako njezina kćer želi prodati organe svog trogodišnjeg sina. Sve je potvrdio i stariji, 14-godišnji sin monstruozne majke, Artur, koji već neko vrijeme živi s bakom. On je u izjavi napisao kako se jako boji za malenog brata.

Pročitajte i ovo Ilustracija (Printscreen Infomer) ZBOG 50.000 EURA Bizarno otkriće policije: U podrumu držao mumificirano tijelo majke kako bi primao njezinu mirovinu Slika nije dostupna Zadar: Pet godina zatvora zbog droge

'Ja sam stara i ne mogu se brinuti i za drugog unuka. Arthur već živi sa mnom jer se majka za njega ne brine, a ja imam mirovinu od 3.600 rublji (oko 360 kuna). I nas dvoje jedva preživljavamo, a moja kćerka i njezin suprug su oboje nezaposleni i stalno od mene traže novac', kazala je policiji očajna 65-godišnjakinja moleći za pomoć. Maleni Nikita je oduzet roditeljima i trenutno je bolnici a socijalna služba će im uskoro i oduzeti roditeljska prava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene