Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Nišu

Majka osnovnoškolke udarila učiteljicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka jedne učenice osnovne škole u alkoholiziranom stanju fizički je napala učiteljicu svoje kćeri.

U jučerašnjem obraćanju medijima, ravnatelj osnovne škole Sveti Sava u Nišu Vladimir Kalčić rekao je kako se taj dan u poslijepodnevnoj smjeni dogodio incident u kojem je majka jedne učenice udarila učiteljicu nekoliko puta pred očevicima.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel Nestala djevojčica Danka Nestala u utorak VIDEO Obustavljena potraga za malenom Dankom, policija tvrdi: "Ona nije na ovom području"

Ustvrdio je kako je majka učenice bila u alkoholiziranom stanju, te da je nakon incidenta bila primorana intervenirati niška policija, piše Blic.

Kalčić je rekao kako su taj dan ostali roditelji na roditeljskom sastanku reagirali zbog ponašanja njene kćeri, što je nju očito razbjesnilo.

'U školi je u tijeku izbor privatnog osiguranja koje će brinuti o djeci i zaposlenima zajedno sa školskim policajcem', dodao je Kalčić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene