Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dijete živjelo u zabludi

Majka ga uvjerila da štrumfovi i izvanzemaljci postoje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka s juga Švedske prijavljena je zdravstvenim vlastima jer je navodno sina godinama držala u zabludi i svijetu fantastike, govoreći mu kako među nama žive štrumfovi i izvanzemaljci.

'Uspjela ga je uvjeriti kako izvanzemaljci i štrumfovi uistinu postoje', stoji u prijavi koja je podnesena švedskom Nacionalnom odboru za zdravlje i dobrobit, prenosi The Local.

Pročitajte i ovo Ilustracija Velika prijetnja "Ako Ukrajina padne, ovo je sljedeća meta": Bivši general otkrio Putinov sljedeći cilj Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

>> Izvanzemaljci su je oteli i ugradili joj čip?!

No to nije sve, jer je dječakova majka primorala i troje njegovih osobnih dnevnik skrbnika da žive s njim u svijetu fantastike, u kojem među ljudima žive štrumfovi i izvanzemaljci. Kao rezultat toga, dječak je na majčinu 'elaboriranu' fantaziju reagirao vrlo autodestruktivnim ponašanjem.

Nekoliko puta nadležne službe pokušale su utjecati na ponašanje majke, no bez uspjeha. No dječakova majka nije se obazirala na to, već je odlučila podnijeti zahtjev za osobnu pomoćnicu svojem djetetu u drugoj općini.

Prijava je podnesena ranije ovog mjeseca, u skladu sa zakonom, koji obvezuje djelatnike skrbničkih službi da prijavljuju bilo kakav slučaj zlostavljanja djece socijalnim službama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene