Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Srpskom ministru policije Ivici Dačiću mafijaši prijete otmicom djece, zbog čega je osiguranje njegovoj obitelji podignuto na najvišu moguću razinu.


Jedan od najopasnijih srpskih mafijaških bosova poručio je Dačiću da će mu oteti sina ili kćer ako policija odmah ne prekine obračun s njegovom skupinom, piše Press. ’I ranije je bilo prijetnji, ali ovo sada je otišlo predaleko. Kriminalci su u srpnju čak obilazili i Dačićevu rodnu Žitorađu gdje su se kod mještana raspitivali o kretanju i navikama njegovih roditelja. Sumnjamo da su ondje planirali oteti Dačićevog sina koji ljeti boravi kod bake i djeda’, rekao je izvor.

Vezani članci Auto na parkiralištu ''Lopov zlatna srca'' ukrao joj auto i onda još prijetio da će joj pozvati policiju Slika nije dostupna Beograd: SPS nema veze s Karadžićevim uhićenjem

>> U Srbiji registrirano čak 27 kriminalnih skupina

Sumnjive su osobe u više navrata primijećene i legitimirane i u blizini škola i vrtića koje pohađaju ministrova djeca, a, kako navodi list, supruga je dobivala prijeteće telefonske pozive.

Policijski ekspert Marko Nicović smatra da su Dačić i njegova obitelj ’posebno ugroženi’. ’Ministar policije je u svakoj državi jedan od najugroženijih, a ovdje posebno, jer se Srbija odlučila obračunati s kriminalom. Zato prijetnje koje stižu njemu, njegovoj obitelji treba istog trenutka detaljno provjeriti’, rekao je Nicović.