Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Madeleine viđena u Međugorju?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanski mediji pišu kako je privatnu potragu za nestalom Madeleine najnoviji trag odveo u Međugorje. Riječ je o izjavi irskog hodočasnika koji tvrdi da je 1. studenog vidio plavokosu djevojčicu kako se svađa s muškarcem i viče: 'Želim svog tatu'.

Svjedok, otac šestero djece iz  Fermanagha (Sjeverna Irska), koji je želio ostati anoniman, rekao je: 'Čim sam ugledao djevojčicu presjeklo me, bila je nevjerojatno slična prije šest mjeseci otetoj Maddie McCann'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Apel na savjest VIDEO: Kako bi danas izgledala Maddie McCann? Slika nije dostupna 'Nisam ubio Madeleine' U pedofilovom vozilu policija traži tragove male Maddie

'Bio sam vrlo blizu nje i kad sam joj želio pristupiti muškarac je djevojčici stavio ruku preko usta i ugurao ju u vozilo. Riječ je o crnom Volkswagenovom Golfu. Muškarac je pričao na meni nepoznatom jeziku. Samo sam razumio djevojčicu koja je dozivala svog tatu', izjavio je irski hodočasnik koji je i zapisao broj registracijskih oznaka.

>> Roditelji vjeruju da je Madeleine živa 

>> Uhićeno dvoje povezanih s nestankom djevojčice Madeleine

Čovjek je odjurio na policijsku postaju kako bi prijavio što je vidio, no zaposlenici nisu znali engleski jezik. Kada je Irac pronašao čovjeka koji zna engleski te policajcima ispričao što se dogodilo, oni nisu pokazali pretjerano zanimanje.

'Gospodin i gospođa McCann vrlo su zahvalni čovjeku koji je prijavio ovaj slučaj', izjavio je glasnogovornik obitelji McCann. 

Madeleine McCann nestala je  3. svibnja iz portugalskog odmarališta Praia de Luz, gdje su McCannovi bili na obiteljskom odmoru.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene