Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Maddie oteo čovjek koji je pokušao oteti i drugu djevojčicu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Carolinu Santos, plavokosu i plavooku 3-godišnjakinju, prema pisanju britanskih medija, pokušao je oteti nepoznati muškarac, nekoliko mjeseci prije, nedaleko od mjesta na kojem je nestala 4-godišnja Madeleine McCann.

Malenu Caroline je, prema pisanju medija, nepoznati muškarac pokušao oteti na mjestu udaljenom svega pola sata vožnje od apartmana iz kojeg je nestala Maddie. 

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Slika nije dostupna Uputili otvoreno pismo premijeru Maddie bi danas slavila 8. rođendan, roditelji ne odustaju od potrage

Roditelji djevojčice, Abel i Lina, navodno su se dva tjedna nakon nestanka Maddie obratili policiji, jer im se odmah činilo kako bi pokušaj otmice Caroline i nestanak Maddie mogli biti povezani, ali nitko ih nikada nije pozvao na ispitivanje. 

Sada će se Santosi susresti s privatnim detektivima, iz španjolske agencije 'Metodo 3', koje su unajmili Garry i Kate McCann. 

40-godišnji Abel izjavio je kako on i njegova supruga žele da se nestanak malene Maddie konačno razrješi. Smatraju kako su djevojčice veoma slične, pa vjeruju kako bi slučajevi mogli biti povezani. 

Prošlog Božića, Lina i Abel radili su u svom kafiću Fonte, kada se dogodio pokušaj otmice. Uspjeli su, tražeći dijete, uočiti otmičara dvjestotinjak metara dalje, ali kada ih je ugledao, prepao se i uspio pobjeći.

'Da nisam upravo u tom trenutku izašla iz kafića, ne želim ni zamisliti što se zapravo moglo dogoditi,' kaže Lina. 

Roditelji malene Caroline opisali su čovjeka 'kao osobu koja bi mogla biti iz Maroka', pa se boje kako je malena Maddie oteta i odvedena zaista daleko. 

Privatni detektivi, koji rade na slučaju, prijavu Santosa shvatili su veoma ozbiljno.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene