Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

BIZARNO

Šokantan trenutak koji je sve POPULARNIJI na internetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Žena se u panici počela vrtjeti u krug, a onda se poskliznula i pala. Mačka je unatoč svemu ostala na glavi.

Šokantan trenutak u kojem mačka napada ženu skupio je gotovo tri milijuna pogleda na YouTube-u. Životinja je skočila i uhvatila se za glavu žene koja je htjela zaštiti svog psa. Zrnatu snimku televiziji Fox u Detroitu ustupio je gledatelj i prigodno je nazvao 'Strašan napad mačke'.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

U pokušaju da zaštiti psa od zalutale mačke, žena je u ružičastoj trenirci išetala na snijeg i zaputila se prema velikoj mački na sredini ceste. Pas, vezan za ogradu, čekao je i mahao repom.

Mačka, prema kojoj je žena nogom šutala snijeg, na početku se odlučila za povlačenje. To je bilo kratkog vijeka pa je uskoro skočila na ženinu glavu i natjerala ju da se vrti u krug kako bi se otjerala. Zbog klizavog terena žena je uskoro izgubila ravnotežu i srušila se na snijeg, a mačka je i dalje bila čvrsto na položaju.

U panici, žena je kleknula i napkon uspjela odbaciti životinju s glave, a onda je pobjegla u kuću.

S obzirom da se tijekom bijega držala za glavu, pojavila su se nagađanja da je možda pretrpjela ozljede za vrijeme bizarnog napada.

Dio gledatelja ne samo da misli da nije bilo nikakvih ozljeda, nego su u pitanj doveli i njegovu autentičnost. Vjeruju kako se radi o običnoj podvali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene