Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prema izjavama stanara, nakon što su kola hitne pomoći otišla, mačka je sjela na cestu kraj zgrade i čekala da se dječak vrati


Beba, ne starija od 12 tjedana pronađena je u kutiji na stubištu stambene zgrade u ruskom gradu Obninsku.

Vezani članci Piton i mačka Kao scena iz horora: Piton spazio mačku, pa zaposjeo trijem i vrebao pola sata Riđa (Foto: Screenshot/YouTube) Mačka kojoj su otpale šape zbog ozeblina postala prva bionička maca na svijetu

Kutiju je dijelila s mačkom koja je očito odlučila ugrijati bebu i pružiti joj utočište. Dijete su u kutiji otkrili susjedi koji su čuli glasno mijaukanje te su pomislili kako netko zlostavlja njihovu mezimicu. Mačka je naime živjela u zgradi tri godine, a brigu o njoj preuzeli su svi stanari. Dan kad su susjedi pronašli bebu bio je izuzetno hladan, no žena koja je pronašla malog dječaka, tvrdi kako je djetetu bilo toplo.

Ona je najmrzovoljnija mačka na svijetu, ali njezina vlasnica...

Medicinska sestra kazala je kako je u kutiji pronašla i torbu s dječjom hranom i pelenama, javlja RT.

Mačka se nije željela odvojiti od djeteta sve do dolaska hitne pomoći, a nakon što je beba unesena u kola, mačka je pokušala uskočiti u njih.

Prema izjavama stanara, nakon što su kola hitne pomoći otišla, mačka je sjela na cestu kraj zgrade i čekala da se dječak vrati.

Liječnici su rekli kako je dječak u dobrom zdravstvenom stanju te pokušavaju naći njegove roditelje. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook