Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pronašli je carinici

Pokušao u Njemačku prokrijumčariti djevojčicu (9): Objašnjenje kako se našla u prostoru za rezervni kotač kao da je izašlo iz Alana Forda

Carina, ilustracija (Foto: Uprava carine Srbije)
Carina, ilustracija (Foto: Uprava carine Srbije) Foto: Uprava carine Srbije
Srpski carinici spriječili su krijumčarenje devetogodišnje djevojčice iz Kosova u Njemačku. Ona je bila skrivena u prostoru za rezervni kotač automobila Chrysler njemačkih registarskih oznaka kojim su putovali 42-godišnjak i njegov 17-godišnji sin, obojica albanske nacionalnosti.

Carinici na Graničnom prijelazu Merdare su, pretragom automobila, u prostoru za rezervni kotač u prtljažniku pronašli devetogodišnju djevojčicu. U automobilu su pronašli i njezine dokumente.

Pročitajte i ovo Ilustracija Više od 60 uhićenih Velika akcija Interpola u susjedstvu: Dvojica uhićenih zbog sumnje da su dio međunarodne kriminalne skupine Ilustracija Svatko je imao svoj posao Pokrenuta istraga protiv krijumčara ljudi: Strance su čamcem iz Srbije prebacivali u Hrvatsku

Vozač je nakon njezina pronalaska kazao da se radi o djetetu njegove sestre koja živi u Njemačkoj te da se djevojčica igrala i slučajno sakrila u prtljažniku.

Djevojčicu su preuzeli radnici Centra za socijalni rad u Prokuplju, a 42-godišnjak i 17-godišnjak su pritvoreni. Protiv njih će biti podnesene kaznene prijave nadležnom tužiteljstvu, objavila je srpska Carina na svojim stranicama, a objavili su čak i fotografiju djevojčice sklupčane u prostoru za rezervni kotač s, doduše, zamućenim licem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene