Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Trese se SAD

Lutrijska groznica: Jack Pot od pola milijarde dolara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lutrijska groznica proširila se SAD-om. Netko bi u petak mogao osvojiti vrtoglavih pola milijarde američkih dolara.

'I ja imam šanse kao i svi drugi', rekao je igrač Tyrone Johnson. Lisa Slesinger već zna na što bi potrošila novac. 'Moja mi je kćer rekla da želi auto s kojim će ići na fakultet, a ja sam joj odgovorila da će ga dobiti jedino ako dobijem na lotu. A s ostatkom bi vjerojatno pomogla drugim ljudima', rekla je Slesinger.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uplatio 1,50 eura Beskućnik dobio na lutriji, ali nije mogao do novca Dobitni listić Krivi listić Uplatio je listić, ali blagajnik je pogriješio: Muškarca šokiralo što se zatim dogodilo

'Prvo se moram opustiti, razmisliti o tome i tada ću znati na što bi potrošila osvojeni novac', rekla je Lydia Nava koja je također igrala lutriju i čeka izvlačenje. Igrač Kurt Brooks, pak kaže da bi prvo dao otkaz.

>> Dobio na lutriji i istog trenutka napustio radno mjesto

Ogromna svota, za koju se smatra da je vjerojatno najveća na svijetu, dostupna je nakon što nitko nije pogodio šest brojeva u redovitom izvlačenju u utorak. Buddy Roogow, izvršni direktor lutrije rekao je da bi jackpot mogao biti i veći nakon što još ljudi kupi listiće za izvlačenje u petak.

Mega Millions jedan je od najvećih međudržavnih lutrijskih igara u Sjevernoj Americi. Igra se u 42 savezne države. Igrači listić plate jedan dolar te moraju izabrati pet brojeva od 1 do 56 plus jedan 'mega broj' od 1 do 46 kako bi osvojili jackpot. Šanse za dobitak su jedan naprama 176 milijuna.

Najveći osvojeni iznos na Mega Millionsu je 390 milijuna doalra u ožujku 2007. godine, a osvojilo ju je dvoje ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene