Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vratari brzo daju otkaz jer, tvrde, oko njih i kad u sami odjekuju nečiji koraci.


Vratari koji rade u luksuznoj zgradi u Brooklynu, a koja je nekad bila bolnica, daju otkaz. Plaše ih jezivi zvukovi, vizije pa čak i mirisi zbog čega se šire glasnie da je neboder uklet.

Vezani članci Duh (Foto: Screenshot/YouTube) Sigurnosne kamere zabilježile duhove, ne gledajte ove snimke u mraku Dijete na zgradi (Foto: Screenshot/YouTube) Dijete izišlo kroz prozor na 13. katu zgrade, promatrači strepili gotovo 10 minuta

Zgrada je izgrađena na mjestu bolnice koja je zatvorena 2003. godine. Nakon što je bolnica transformirana u luskuznu zgradu sa stanovima za najam i ponovovno otvorila svoja vrata u srpnju 2014., pojavile su se priče o čudnim glasovima i tajanstvenim stopala - a skupa s njima pojavile su se i tvrdnje kako se radi o duhovima bivših pacijenata.

Ukleta knjiga: 'Upravo je Lucifer na 290. stranici nacrtao autoportret'

U posljednjih šest mjeseci otišla su najmanje tri vratara. Tvrdi to domar zaposlen u zgradi.

Aleksandra Scepanovic, direktorica Ideal Properties Grupe, potvrdila je čestu izmjenu osoblja. Vratar koji još uvijek radi tamo rekao je nadzorniku u obližnjoj zgradi da je mjesto loše za raditi jer je ukleto.

'Rekao je da je obavljao rutinske šetnje u podrumu i stražnjem dijelu zgrade, a svaki put kada bi otišao tamo čuo je korake koji su odjekivali oko njega', ispričao je muškarac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook