Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vratari brzo daju otkaz jer, tvrde, oko njih i kad u sami odjekuju nečiji koraci.


Vratari koji rade u luksuznoj zgradi u Brooklynu, a koja je nekad bila bolnica, daju otkaz. Plaše ih jezivi zvukovi, vizije pa čak i mirisi zbog čega se šire glasnie da je neboder uklet.

Vezani članci Pronašli dvojnike Zabilježili sablasne trenutke u kojima su otkrili da imaju dvojnike Lav 12 jezivih trenutaka uhvaćenih kamerom ove godine, pravo je čudo da nitko nije ozbiljno stradao

Zgrada je izgrađena na mjestu bolnice koja je zatvorena 2003. godine. Nakon što je bolnica transformirana u luskuznu zgradu sa stanovima za najam i ponovovno otvorila svoja vrata u srpnju 2014., pojavile su se priče o čudnim glasovima i tajanstvenim stopala - a skupa s njima pojavile su se i tvrdnje kako se radi o duhovima bivših pacijenata.

Ukleta knjiga: 'Upravo je Lucifer na 290. stranici nacrtao autoportret'

U posljednjih šest mjeseci otišla su najmanje tri vratara. Tvrdi to domar zaposlen u zgradi.

Aleksandra Scepanovic, direktorica Ideal Properties Grupe, potvrdila je čestu izmjenu osoblja. Vratar koji još uvijek radi tamo rekao je nadzorniku u obližnjoj zgradi da je mjesto loše za raditi jer je ukleto.

'Rekao je da je obavljao rutinske šetnje u podrumu i stražnjem dijelu zgrade, a svaki put kada bi otišao tamo čuo je korake koji su odjekivali oko njega', ispričao je muškarac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook