Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Verbalno napali suca

Nasred ceste ubili vojnika: Mladići osuđeni na doživotni zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica Britanaca, koji su se predstavljali kao 'Alahovi vojnici' osuđeni su na doživotni zatvor, odnosno na minimalno 45 godina zatvora za ubojstvo hladnim oružjem jednog vojnika u središtu Londona.

Michael Adebolajo (19) i Michael Adebowale (22), dvojica Londončana koji su prešli na islam, autom su 22. svibnja 2013. srušili Leea Rigbyja, koji se obučen u civilno odijelo uputio u vojarnu.

Pročitajte i ovo Hrvatska vojska, ilustracija - 2 tragedija u Velikoj Gorici Tijekom vježbe preminuo vojnik Hrvatske vojske Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

Zatim su ga izboli noževima i gotovo mu odrubili glavu pred prolaznicima. Nekoliko svjedoka je mobitelima snimilo zločin. Na video snimci snimljenoj netom nakon zločina Adebolajo je rekao da je želio osvetiti 'muslimane koje su ubili britanski vojnici'.

Brutalno ubojstvo vojnika nasred ulice u Londonu!

Nakon čitanja presude optuženi su se verbalno obrušili na suca. Sudac Nigel Sweeney je rekao da su dvojica napadača počinila zločin kako bi izložili svoja ekstremistička stajališta i ubili vojnika usred dana i na način koji će biti maksimalno medijski praćen, s namjerom da postanu "mučenici". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene