Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nasilje u londonskom javnom prijevozu

VIDEO Jeziva snimka iz autobusa: Tinejdžeri izvukli nož i mač, putnici užasnuto gledali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zastrašujuća snimka dvojice tinejdžera koji se bore nožem i oružjem koje nalikuje maču širi se društvenim mrežama. Sve se odigrava u vožnji, pred užasnutim putnicima u autobusu u južnom Londonu.

Putnici su se maknuli u strahu od dvojice tinejdžera u autobusu na kat. Jedan od njih u prepunom je gornjem dijelu vozila napao drugog oštricom od dvadesetak centimetara. Drugi u ruci ima oružje koje nalikuje maču.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Ilustracija VRŠNJAČKO NASILJE Isti napadači koji su u centru Pule tukli maloljetnika, napali još jednog mladića: Trojica uhićena, ostali privedeni

 

"Sukob je trajao pet minuta", naveo je jedan od svjedoka. Tada su tinejdžeri izašli iz autobusa kod Avenije Telford u Streathamu.

Policija je pozvana oko 16:40, ali su tinejdžeri, odjeveni u crne majice i prekrivenih lica, pobjegli prije dolaska policajaca. Nema uhićenih niti prijavljenih ozlijeđenih osoba.

Jedan od putnika snimio je dio sukoba prije nego je pobjegao van. "Nisam mogao vjerovati da se to događa. Djeca s noževima ušla su u autobus i izašla otprilike pet minuta kasnije", kazao je putnik.

Drugi putnik koji je sjedio u donjem dijelu autobusa navodi kako su se glasni uzvici i tučnjava mogli čuti i dolje.

"Samo sam mirno sjedio i nadao da neće biti mrtvih", rekao je i dodao da je vozač zaustavio autobus i pozvao policiju, piše DailyMail.

Policija je priopćila da je dojavu o tučnjavi u autobusu dobila u četvrtak u 16:41. Istraga se nastavlja, poručili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene