Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp

Zastrašujuća snimka dvojice tinejdžera koji se bore nožem i oružjem koje nalikuje maču širi se društvenim mrežama. Sve se odigrava u vožnji, pred užasnutim putnicima u autobusu u južnom Londonu.


Putnici su se maknuli u strahu od dvojice tinejdžera u autobusu na kat. Jedan od njih u prepunom je gornjem dijelu vozila napao drugog oštricom od dvadesetak centimetara. Drugi u ruci ima oružje koje nalikuje maču.

Vezani članci Sabina Morosini Turčinović, psihologinja i stručnjakinja za vršnjačko nasilje Nakon novog slučaja vršnjačkog nasilja: Psihologinja otkriva koje simptome mogu imati zlostavljana djeca Vršnjačko nasilje, ilustracija Petero starijih učenika pretuklo prvašića, napokon se oglasila i policija

 

"Sukob je trajao pet minuta", naveo je jedan od svjedoka. Tada su tinejdžeri izašli iz autobusa kod Avenije Telford u Streathamu.

Policija je pozvana oko 16:40, ali su tinejdžeri, odjeveni u crne majice i prekrivenih lica, pobjegli prije dolaska policajaca. Nema uhićenih niti prijavljenih ozlijeđenih osoba.

Jedan od putnika snimio je dio sukoba prije nego je pobjegao van. "Nisam mogao vjerovati da se to događa. Djeca s noževima ušla su u autobus i izašla otprilike pet minuta kasnije", kazao je putnik.

Drugi putnik koji je sjedio u donjem dijelu autobusa navodi kako su se glasni uzvici i tučnjava mogli čuti i dolje.

"Samo sam mirno sjedio i nadao da neće biti mrtvih", rekao je i dodao da je vozač zaustavio autobus i pozvao policiju, piše DailyMail.

Policija je priopćila da je dojavu o tučnjavi u autobusu dobila u četvrtak u 16:41. Istraga se nastavlja, poručili su.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju