Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zatvorenik kojega su na sud doveli zbog novog procesa uspio je pobjeći iz sudnice u Ljubljani, u kojoj je zaključane ostavio sutkinju, zapisničarku i dvojicu policajaca.


Slovenska policija traži zatvorenika koji je pobjegao iz sudske dvorane za vrijeme saslušanja tijekom kojega mu se sudilo za tešku krađu.

VIDEO Albanska policija na nogama: Iz zatvora pobjegle ubojice

Vezani članci Slovenski ministar vanjskih poslova Miro Cerar (Foto: AFP) Cerar: "Izjave o arbitraži dio su predizborne kampanje u Hrvatskoj" Princ Albert II. i princeza Charlene (Foto: Getty) Od princa playboya pokušala je pobjeći prije svadbe, no nije uspjela, a i dan-danas izgleda nesretno

Osuđenik Urban Prelac, koji je u zatvoru Dob odsluživao dvoipolgodišnju kaznu zatvora zbog krađe i trgovine drogom, pobjegao je u utorak poslijepodne iz okružnog suda u Ljubljani, na početku dokaznog postupka u novom slučaju, malo nakon što su mu u sudnici skinuli lisice s nogu i ruku, objavili su u srijedu slovenski mediji.

Prethodno je u dvoranu zaključao sutkinju, zapisničarku i dva pravosudna policajca, koji iznenađeni nisu uspjeli na vrijeme reagirati. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook