Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U društvu bivše missice

Ljubavni život premijera glavna tema u susjedstvu: Na domjenak stigao s 20 godina mlađom partnericom

Aktualno Galerija Ljubavni život slovenskog premijera - 1 Ljubavni život slovenskog premijera - 1 Foto: DNEVNIK.hr Ljubavni život slovenskog premijera - 2 Ljubavni život slovenskog premijera - 2 Foto: DNEVNIK.hr Ljubavni život slovenskog premijera - 3 Ljubavni život slovenskog premijera - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ljubavni život slovenskog premijera - 4 Galerija 1/4 >>
Glavna tema u Sloveniji je ljubavni život samozatajnog premijera Roberta Goloba. Njegova nova odabranica je 20 godina mlađa od njega, a prema pisanju slovenskih medija bila je u vezi i s bivšim ministrom prometa. Ljubav se rodila kada ih je upoznala njezina sestra, inače poznata lobistica u Sloveniji.

Ruku pod ruku sa svojom novom, 20 godina mlađom partnericom Tinom Gaber – tako je slovenski premijer Robert Golob stigao na dodjelu Prešernovih nagrada. Premijer je dosad skrivao privatni život pa nije komentirao ni glasine da se razišao sa suprugom. U jednom je intervjuu rekao da živi sam sa svojom djecom.

"Humanizacija je danas bitan aspekt suvremene političke komunikacije. Jako puno političara kroz svoj privatni život nastoji pridobiti simpatije birača, pa je moguće da je gospodin Golub na tom tragu", rekla je komunikacijska stručnjakinja Marijana Grbeša-Zenzerović.

Pročitajte i ovo Marko Balen Prekretnica u politici Reporter Dnevnika Nove TV iz Ljubljane o razlozima zbog kojih su ljudi glasali protiv Janše, ali jednom mogućem problemu za Hrvatsku

Osim što je bila missica, Golobova odabranica je i diplomirana sociologinja, poduzetnica, voditeljica pa i aktivistica. Na društvenim je mrežama prate deseci tisuća ljudi. Zaljubili su se kada ih je upoznala njezina sestra, inače poznata lobistica u Sloveniji. Profesorica Grbeša-Zenzerović upozorava na dvostruke standarde.

"Ne postoji takav jedan interes za muške partnere sjajnih europskih liderica kao što su Sanna Marin, Kaja Kallas i slično. Dakle, seksizam je bitan dio ove cijele priče", rekla je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nakon izbora u sloveniji Robert Golob: "Arbitraža ostaje 'sidro' u politici prema Hrvatskoj"

Priču još uvijek ne žele komentirati ni Gaber ni premijer Golob. Zanimljivo, ali ne nužno i slučajno, Tina je na Instagramu objavila video u kojem joj golubovi slijeću na ruku.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene