Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dejana i Suljo

Najljepša ljubavna priča koju ćete danas pročitati: "Prišla sam mu i pružila osmijeh umjesto ruke"

Sretni par (Foto: Facebook)
Sretni par (Foto: Facebook) facebook
Aktualno Galerija Sretni par (Foto: Facebook) Sretni par (Foto: Facebook) Foto: facebook Sada oboje treniraju isti sport (Foto: Facebook) Sada oboje treniraju isti sport (Foto: Facebook) Foto: facebook Dejana i Suljo (Foto: Facebook) Dejana i Suljo (Foto: Facebook) Foto: facebook +0 Upoznali su se prošlog lipnja (Foto: Facebook) Galerija 1/4 >>
Ljubavna priča iz susjedstva koja oduzima dah priča je o dvoje mladih ljudi koji nisu dopustili da im fizički hendikep stane na put ostvarenju snova. Dejana Bačko (24) i Suljo Keranović (23) svojim zajedničkim primjerom pokazuju kako se sve može kad se hoće.

Dejana Bačko (24) djevojka je koja je rođena bez ruku, no unatoč tome je uspjela postati akademska slikarica i sportašica ovjenčana zlatnim medaljama. Kada je osvojila zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu u parataekwondou u Australiji, Dejana nije razveselila samo cijelu naciju, svoju obitelj i fanove, već i svoga dečka, kojem je srce htjelo iskočiti iz grudi, piše Blic. 

Pročitajte i ovo Privođenje srpske bande u Španjolskoj Zvan Snajper Huligan koji je preživio dva atentata uhićen u Španjolskoj: Dio je opasne bande koja je trgovala ljudima Uhićeni Srbi u Španjolskoj akcija u Španjolskoj VIDEO Pogledajte kako je pao jedan od najtraženijih srpskih mafijaša: "Bili su vezani, a u kući je bilo puno krvi"

Sulju Keranovića (23) Dejana je upoznala prošlog lipnja, a upoznavanje opisuju kao – čarobno.

„Dok sam čekala autobus s prijateljicom, vidjela sam jednog dečka koji je gledao u mene i primijetila sam da je osoba s invaliditetom. Prišla sam mu, pružila osmijeh umjesto ruke. Saznala sam da je iz Sarajeva, da je student diplomskog studija na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Sarajevu te da volontira u četiri organizacije“, opisuje Dejana prvi susret.

Dodala je  kako se oduševila kada je čula da trenira razne sportove, pa ga je odmah pitala: "Bi li sa mnom trenirao taekwondo?" Suljo je tada bio na studentskoj razmjeni u Novom Sadu te je dan nakon upoznavanja morao natrag kući. No razmijenili su brojeve telefona i tako je sve započelo.

Društevene mreže uvelike su im olakšale ostvarivanje kontakta i zaljubljivanje. Tako su uskoro uplovili u vezu, a njihove objave na društvenim mrežama zrače mladenačkom energijom i srećom.

Mi se držimo za ruke na naš način“, govori Dejana o svojoj vezi. „Zajednička ljubav nam je inspiracija za fotografije koje objavljujemo na društvenim mrežama. Pokušavamo razbiti predrasude o osobama s inavliditetom. Nije sramota imati invaliditet“, govori Suljo.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene