Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Oženjeni francuski muškarac tuži jednu farmaceutsku tvrtku zbog lijeka za Parkinsonovu bolest koji ga je navodno pretvorio u psihotičnoga ovisnika o homoseksualnom seksu.


51-godišnji Didier Jambart tvrdi kako su drastične nuspojave lijeka kod njega izazvale to da postane transvestit i ovisnik o internetskom klađenju. Bivši bankar tvrdi da se zbog lijeka pokušao i tri puta ubiti. Od farmaceutske tvrtke traži odštetu od 400 tisuća funti, piše Mirror.

Vezani članci Gay vjenčanje Većina Švicaraca je za brak za sve: Najavili izmjenu zakona Nadia Ucović (Foto: Dnevnik.hr) Koliko dugo još Nadia može čekati dok joj prijeti smrtonosna bolest? ''Gubimo snagu polako i to nas uništava''

'Od 2003. godine kada mi je prepisan lijek ponašanje mi se promijenilo. Tada mi je pojačana doza pa sam počeo krasti kreditne kartice prijateljima i kladiti se. Prodao sam igračke vlastite djece, a novac sam i posuđivao. Onda sam se okrenuo traženju muškaraca za seks i to preko interneta. Ljudi oko mene nisu razumjeli što se događa ', rekao je Jambart.

>> Prvo gay pivo!

Supruga i dvoje djece podržali su ga u prestanku uzimanja lijeka, zbog čega mu se život vratio bar malo u normalu. 'Želim natrag svoje dostojanstvo. Zato sam i podnio tužbu', pojasnio je.