Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svakome po njegovom ukusu

Prvo gay pivo!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Meksikanci imaju novitet na tržištu pive. Biznismen iz Guadalahare proizveo je dva nova branda pive, isključivo za homoseksualnu populaciju.

Radi se o pivima napravljenim od sladi i meda i koja se nazvana 'Purple Hand' i 'Salamandra'. 'Kritizirali su nas jer nismo vodili računa o heteroseksualnom dijelu populacije, ali da, ovdje se radi o proizvodu u potpunosti orijentiranom prema gay i lezbijskoj populaciji', rekao je za Reuters Dario Rodriguez Wyler, direktor pivovare Minerva Brewery.

Pročitajte i ovo Finska pivovara predstavila NATO pivo u čast zahtjevu za pridruživanjem Biznis-majstori Oni znaju iskoristiti situaciju: Finska pivovara predstavila NATO pivo s "okusom sigurnosti, s daškom slobode" PR Heineken 0.0 Heineken 0.0 časti. Navrati

'Naš cilj i namjera bio je napraviti pivo za isključivo homoseksualnu populaciju', istaknuo je Wyler. Ideju za naziv piva 'Purple Hand', Wyler kaže da je dobio prema stvarnom događaju iz San Francisca 1969. godine. Tad je grupa gay aktivista prosvjedovala protiv lista Examiner, a novinari su ih zalili rozom bojom iz osvete. Aktivisti su zauzvrat, u znak jedinstva u borbi za svoja prava, zgradu 'oslikali' ružičastim dlanovima.

Devedeset i pet posto tržišta piva u Meksiku drže tvrtke Modelo i Cerveceria Cuauhtemoc Moctezuma. Wyler je svjestan da mu je tržište ograničeno, no ne sumnja kako ono za njegova dva proizvoda itekako postoji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene