Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prevara u bolnici

Liječnici silikonskim prstima lažirali radne sate

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Brazilski zdravstveni sustav potresa veliki skandal. 11 liječnika i 20 medicinskih sestara silikonskim je prstima lažiralo radne sate varajući bionički sustav za registraciju dolazaka i odlazaka zaposlenika.

Jedna brazilska liječnica uhićena je zbog korištenja silikonskih prstiju kako bi prevarila bionički sustav za registriranje dolazaka i odlazaka zaposlenika kako bi se u sustavu zabilježilo da su ona i njene kolege radili više smjena no što su ih zapravo odradili, piše G1.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom KBC Split - 1 Završio u pritvoru Nemile scene u bolnici: Mladić nogom opalio liječnika pa ga policajci morali smirivati

U prevari je sudjelovalo 11 liječnika i 20 medicinskih sestara, a policija ih je otkrila tako što su nakon anonimne dojave postavili nadzorne kamere u bolnicu.

>> Hrvatski liječnik u SAD-u ide u zatvor na 10 godina

Osumnjičeni su na silikonske prste otisnule svoje prave otiske te im je tako bilo uknjiženo mnogo više odrađenih smjena što za sobom povlači i mnogo veću plaću zbog prekovremenih.

Liječnica Thauane Nunes Ferreira u cijelu je priču uplela i ravnatelja bolnice koji je navodno sve znao. 'Ovo je apsurdno, već sam 25 godina gradski službenik i nisam imao pojma što se događa', rekao je ravnatelj bolnice Jorge Cury.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene