Obavijesti Video Pretražite Navigacija
nakon sastanka s Putinom

Lider Čečena: "Imam san da nakon rata Zelenski završi u mom podrumu"

Ramzan Kadirov
Ramzan Kadirov Foto: Afp
Nakon što se u srijedu sastao s ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom, čečenski lider Ramazan Kadirov dao je izjavu za ruske medije.

Ramazan Kadirov kazao je kako je siguran u pobijedu u ratu u Ukrajini.

"Nema veze koliko im oružja šalju, sigurno ćemo pobijediti u ratu, pobijedit ćemo neonaciste i sotoniste i više ih neće biti", rekao je.

Na pitanje što bi nakon toga bilo s predsjednikom Ukrajine Volodomirom Zelenskim, Kadirov je odgovori: "Imam san da Zelenski završi u mom podrumu u Čečeniji".

 

 

Pročitajte i ovo Uhićenje Razbijeno zločinačko udruženje VIDEO Policija objavila snimku: Pogledajte kako je izgledala akcija u kojoj je pao i poznati poduzetnik

Aktualno Opasna riba stigla u Jadran: "Može doći do smrtnih slučajeva i dosta je agresivna" Riba Lav stigla u Hrvatsku - 1 Riba Lav stigla u Hrvatsku - 1 Foto: DNEVNIK.hr Riba Lav stigla u Hrvatsku - 2 Riba Lav stigla u Hrvatsku - 2 Foto: DNEVNIK.hr Riba Lav stigla u Hrvatsku - 3 Riba Lav stigla u Hrvatsku - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Riba Lav stigla u Hrvatsku - 4 Hrvatska Opasna riba stigla u Jadran: "Može doći do smrtnih slučajeva i dosta je agresivna" 1/4 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene