Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojice i u zatvoru uživaju

Brutalno ubile djevojku, tijelo bacile u smeće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sadističke ubojice Jessica Stasinowsky i Valerie Parashumti u zatvoru mogu uživati u razmjeni nježnosti, unatoč zahtjevu suca da budu razdvojene.

Ovaj australski par lezbijki osuđen je za ubojstvo 16-godišnje djevojke, Stacey Mitchell, koju su tukle i brutalno ubojstvo snimile mobitelom. Zatim su njezino beživotno tijelo bacile u kantu za smeće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Z GENERACIJA PRIDONIJELA Sve je veći broj Amerikanaca koji se izjašnjavaju kao pripadnici LGBT+ skupine Matteo Salvini (Foto: AFP) Kraj intimnog druženja Završila ljubavna drama potpredsjednika talijanske Vlade: ''Neće mi nedostajati ono što smo dali jedno drugome''

Nakon ovog stravičnog ubojstva, 21-godišnja Stasinowsky i 20-godišnja Parashumti osuđene su na doživotnu kaznu zatvora, a dopuštanje uživanja u spolnom odnosu mnoge je razljutilo je mnoge.

Vlasti su obećale kako će jednu od njih preseliti iz zatvora Bandyup.

'Provode puno vremena zajedno. Njihova veza neće završiti dok su zajedno u zatvoru. Svi znaju što rade', rekla je za australski list Sunday Times jedna bivša zatvorenica.

Iako su u odvojenim ćelijama, dozvoljeno im je da sedam sati tjedno i 90 minuta vikendom provedu potpuno same, prenosi australski Daily Telegraph.

Iako supervizori u zatvoru znaju za njihovu vezu, čuvari ih ne mogu nadzirati cijelo vrijeme.

Parashumti, koja je jednom bila član vampirske subkulture već ima ukor jer je od kokošjih kostiju radila neku vrstu oružja, a neki izvori tvrde kako su zatražile da im za ručak serviraju sirovo meso.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene