Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je pogriješio?

Let MH370: 'Posljednje riječi ipak nisu bile 'U redu, laku noć', nego...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promijenjena je prethodna verzija posljednjih riječi iz kokpita nestalog zrakoplova koja je glasila 'U redu, laku noć'.

Posljednje riječi pilota nestalog malezijskog zrakoplova kontrolnom tornju bile su 'Laku noć Malaysian 370', izvijestilo je malezijsko civilno zrakoplovstvo i tako promijenilo prethodnu verziju posljednje poruke koja je glasila 'U redu, laku noć', piše Reuters. 

Pročitajte i ovo I dalje traje potraga za Dankom bilo je zlostavljanja Tužiteljstvo se oglasilo o smrti Dalibora Dragijevića: Bio je osumnjičen da je s bratom sakrio tijelo malene Danke Dalibor Dragijević brojni propusti Oglasila se majka ubojice male Danke: "Ne sumnjam da će se čuti tko mi je ubio sina, iz Bora su"

Kina obiteljima netalih: 'Prihvatite da su mrtvi i pripremajte se za pogrebe'

Korekcija posljednjih riječi došla je u trenutku u kojem se malezijske vlasti suočavaju s brojnim kritikama zbog načina na koji rukovode istragom nestanka. Posebno su bijesne obitelji putnika nestalog leta MH370.

'Željeli bismo potvrditi da je posljednji razgovor između kontrolnog tornja i kokpita bio u 01:19 sati i rečeno je 'Laku noć Malaysian 370', stoji u kratkoj izjavi.

Navodi se i da vlasti još uvijek provode istragu koja bi trebala utvrditi je li posljednje riječi rekao pilot ili kopilot. Ranije su iz Malaysia Airlinesa rekli kako vjeruju da je riječ o kopilotu.

Istražni tim dobio je upute da objavi cijeli transkript na sljedećem sastanku s najbližom rodbinom putnika.

Ulažu se veliki napori, ali uspjeh izostaje

Od nestanka zrakoplova prošlo je više od tri tjedna, a u potragu u Indijskom oceanu i dalje se ulažu veliki međunarodni napori. Za sada bez uspjeha.

Rodbina nestalih u zrakoplovu: Dajte nam ubojicu

Malezija tvrdi da je zrakoplov vjerojatno namjerno preusmjer s kursa, a nitko od članova posade ili putnika, prema tvrdnjama istražitelja, nije imao motiv za napraviti nešto takvo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene