Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OTKRILI PRIJATELJI

Otkrivena MRAČNA TAJNA 'lažnog prevoditelja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čini se kako priči o lažnom prevoditelju na komemoraciji Nelsonu Mandeli nema kraja. Svjetski mediji objavili su groznu priču iz njegove prošlosti...

Thamsanqa Jantjie (34) je prema posljednjim je informacijama bio dio grupe koja je spaljivala žive ljude. Naime, bio je dio skupine koja je zatekla dvojicu muškaraca s ukradenim televizorom, potom su im stavili automobilske gume oko vrata i zapalili ih. Informaciju su za AP otkrili njegov rođak i prijatelji.

Pročitajte i ovo Marwan Barghouti - 1 Marwan Barghouti Uporište nade za kraj rata: Tko je palestinski Nelson Mandela i može li on donijeti mir Gazi? Slika nije dostupna Tumač jezika za gluhe SKANDAL NA STADIONU 'Halucinirao sam i čuo glasove, ništa nisam mogao napraviti'

Za ubojstvo iz 2003. godine Jantjie nikad nije osuđen. Naime, tijekom procesa 2006. godine sud ga je proglasio mentalno nesposobnim za suđenje. Bio je institucionaliziran nešto više od godinu dana, nakon čega se vratio živjeti u predgrađe Soweto. Uskoro je počeo dobivati poslove tumača znakovnog jezika.

Ova priča o ubojstvu poklapa se s kaznenim djelom koje je sam Jantjie opisao u intervjuu danom prošli tjedan, nakon fijaska na komemoraciji za Neslona Mandelu gdje je sudjelovao kao prevoditelj znakovnog jezika. Međutim, ubrzo je u javnost procurila informacija da je lažnjak i da je tijekom komemoracije samo mlatarao rukama.

'Halucinirao sam i čuo glasove, ništa nisam mogao napraviti'

Nakon posljednjih informacija novinari nisu uspjeli doći do svjetski poznatog lažnjaka. Njegov rođak rekao je kako ga je netko u nedjelju pokupio automobilom i otada se nije vratio kući.

Podsjetimo, nakon komemoracije "prevoditelj" je rekao kako je tijekom komemoracije halucinirao i čuo glasove, te nije mogao ništa napraviti.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene