Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanovništvo prestravljeno

Lavovi, tigrovi i grizliji pobjegli s farme, vlasnik mrtav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deseci predatora bili su među egzotičnim životinjama koje su jučer pobjegle s farme u Zanesvilleu na istoku savezne američke države Ohio.

Vlasnik farme pronađen je mrtav, a svi kavezi u kojima su bile divlje životinje su bili otključani.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što sve neće izmisliti VIDEO: IPad je i 'krotitelj' velikih maca! Slika nije dostupna Pronašli masovno groblje Ostali bez hrane: U ZOO-u umrlo 30 rijetkih životinja

'Tamo je bilo i grizlija i crnih medvjeda, geparda, lavova, tigrova. Bilo je i drugih životinja poput vukova i žirafa i deva, no najviše nas zabrinjavaju velike mačke i medvjedi', kazao je šerif Matt Lutz.

Vlasti su primile uspaničeni telefonski poziv tijekom ranih večernjih sati. Netko je uz autocestu primijetio divlje životinje.

Nakon što su stigli na farmu i pronašli mrtvog vlasnika Terryja  Thompsona a kaveze otvorene, policija je ubila oko 25 divljih životinja koje su se još motale oko farme. U pomoć su pozvali osoblje ZOO vrta u Columbusu.

Škole u okolici će danas biti zatvorene a građane je policija zamolila da ne izlaze iz kuća 'dok traje lov na divlje životinje'.

Uzrok smrti vlasnika farme bit će poznat tek nakon obdukcije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene