Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Desetine 'ravera' oslijepili su na otvorenom partyju u jednom gradiću 80-ak kilometara od Moskve.


Na koncertu održanom prošlog tjedna oslijepilo je 30-ak osoba, od kojih mnogi trajno, a svi su zbrinuti u bolnicama.

Vezani članci Slika nije dostupna Mislila je da je u pitanju njezina starost: Pacijentica imala 27 nagomilanih leća u oku Slika nije dostupna POSTAT ĆEMO KIBORZI Radi se na računalu koje se ubrizgava u oko te daje ljudima 'super moći'

Tijekom koncerta odjednom se sve veći broj ljudi počeo žaliti na probleme s očima i vidom te su zatražili medicinsku pomoć.

- Svima je spržena očna šarenica, na njoj su vidljivi ožiljci. Kod nekih pacijenata postotak gubitka vida iznosi čak 80 posto, a mogućnost oporavka je, nažalost, minimalna, rekao je jedan liječnik u bolnici u kojoj su smješteni neki od stradalih.

Nesreća se navodno dogodila zato što su organizatori, zbog jake kiše, podigli šator, pa se svjetlost jakih lasera, koja je trebala biti odaslana u nebo, reflektirala od krova šatora i udarala dijelu posjetitelja u oči.

- Odjednom sam pred očima imao samo crnu točku, kao kad pogledate u sunce. Nakon tri dana odlučio sam otići u bolnicu. Pitali su me jesam li bio na tom koncertu, a kada sam odgovorio potvrdno, odmah su me hospitalizirali. Nisu me pustili ni da odem kući po stvari, rekao je jedan ozlijeđeni.