Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog lasera na koncertu oslijepile desetine posjetitelja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Desetine 'ravera' oslijepili su na otvorenom partyju u jednom gradiću 80-ak kilometara od Moskve.

Na koncertu održanom prošlog tjedna oslijepilo je 30-ak osoba, od kojih mnogi trajno, a svi su zbrinuti u bolnicama.

Pročitajte i ovo Kirurg udara pacijenticu za vrijeme operacije Dobila odštetu od 70 dolara UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Kirurg za vrijeme operacije tri puta udario 82-godišnjakinju: Sad je slijepa na jedno oko Slika nije dostupna Nevjerojatne fotografije Pogodite kome pripada ovo oko!

Tijekom koncerta odjednom se sve veći broj ljudi počeo žaliti na probleme s očima i vidom te su zatražili medicinsku pomoć.

- Svima je spržena očna šarenica, na njoj su vidljivi ožiljci. Kod nekih pacijenata postotak gubitka vida iznosi čak 80 posto, a mogućnost oporavka je, nažalost, minimalna, rekao je jedan liječnik u bolnici u kojoj su smješteni neki od stradalih.

Nesreća se navodno dogodila zato što su organizatori, zbog jake kiše, podigli šator, pa se svjetlost jakih lasera, koja je trebala biti odaslana u nebo, reflektirala od krova šatora i udarala dijelu posjetitelja u oči.

- Odjednom sam pred očima imao samo crnu točku, kao kad pogledate u sunce. Nakon tri dana odlučio sam otići u bolnicu. Pitali su me jesam li bio na tom koncertu, a kada sam odgovorio potvrdno, odmah su me hospitalizirali. Nisu me pustili ni da odem kući po stvari, rekao je jedan ozlijeđeni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene