Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Laburisti gube iduće izbore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U tajnom dokumentu kojeg je, prema riječima zamjenika britanskog premijera Johna Prescotta možda naručila vlada, stoji kako birači vjeruju da Laburistička stranka premijera Tonya Blaira neće osvojiti slijedeće parlamentarne izbore, objavio je juečer list Daily Mail.

List navodi kako je došao u posjed tajnog stranačkog dokumenta kojeg su izradili bliski savjetnici premijera Blaira, koji je upozorio da javna percepcija kako vlada nije ispunila najvažnija obećanja postaje sve raširenija.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester prosvjeduje protiv Blaira Slika nije dostupna Blair i laburisti dosegnuli dno

"Vlada se doživljava kao traljava. Ne samo zbog unutarnjeg sukoba u Laburističkoj stranci, nego i zbog nedostatka čvrstine i sposobnosti za rješavanje ključnih problema", piše u dokumentu.

Downing Street je objavio kako ga nije pripremilo osoblje ili
savjetnici iz premijerova ureda te nije mogao potvrditi njegovu
vjerodostojnost.

"Dokument sasvim sigurno ne ocrtava naša stajališta", izjavio je glasnogovornik Blairova ureda.

Prescott je za televiziju BBC rekao kako Downing Street "odlučno demantira" da je umiješan u izradu dokumenta, no napomenuo je kako je moguće da su mu autori neki nižerangirani članovi Laburističke stranke.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene