Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad nitko drugi neće...

Kućanice postale šefice policije jer je muškarce bilo strah

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U opasnom Meksiku žene su još jednom preuzele stvar u svoje ruke na području sigurnosti.

Dvije kućanice izabrane su za čelnice sigurnosti dvaju zaselka na sjeveru Meksika, pokraj gradića Samalayuce, nakon što se zbog straha nijedan muškarac nije kandidirao.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bogato Dedinje Ekskluzivno: Bili smo na snimanju srpskih 'Kućanica' Slika nije dostupna Fani Stipković otkriva Zašto je reper Mams Taylor razbio vrtlara iz 'Kućanica'

One su Olga Herrera Castillo i Veronica Rios Ontiveros i svaka je zadužena za svoj zaselak, prenosi AP. Na svom novom poslu Olga će i ispunjavati izvješća nakon što se dogodi neki zločin, jer mjesto ima samo 2.500 stanovnika, jedno patrolno vozilo i 'šaku' policijskih službenika.

Veronica, zadužena za El Vergel, kaže da je njezina predanost budućnosti zajednice jača od straha. 'Imam veliku želju pomoći zajednici, da je ne dočeka situacija kakva je u Ciudad Juarezu', rekla je.

>> Mlada Marisol nova šefica grada bezakonja i droge

Zaseoci Villa Luc i El Vergel se nalaze blizu sjeverne granice Ciudad Juareza, gdje je nasilje povezano s drogom uzelo više od 4.000 života u posljednje dvije godine. Ciudad Juarez je među gradovima s najvećim brojem ubojstava na svijetu.

Podsjetimo, prošlog je mjeseca 20-godišnja Marisol Valles Garcia postala šefica policije Praxedisa G. Guerrere.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene