Neodgovorni roditelji svog su 4-godišnjeg sina doveli na sam rub smrti.


Četverogodišnji dječak iz Adelaidea pronađen je u listopadu prošle godine u obiteljskoj kući prepunoj otpada. Dječačić je težio svega 8,3 kilograma, a njegovi su roditelji uhićeni te je protiv njih podignuta optužnica za ugrožavanje dječakova života. U prosincu se očekuje izricanje presude.

Vezani članci Vozači čekaju na testiranje na koronavirus u Aucklandu Zbog tri slučaja zaraze na tri dana blokirali grad od 2 milijuna ljudi. Stručnjaci: "Ova strategija ima prednosti, ali za dijelove svijeta je prekasno" Zmija na prozoru Zmija promolila glavu i iznenadila vlasnike, koji su uspjeli snimiti urnebesan prizor

Nakon uhićenja dječakovi su roditelji priznali krivicu, no prema njihovim izjavama ne bi se dalo zaključiti da se kaju zbog toga što su učinili. 'Zeznula sam. Znam da sam morala misliti prvo na sina, a tek tad na partnera. Nisam se povezala sa sinom kao što sam trebala, bila sam prezaposlena seksom s partnerom', rekla je 'brižna' majka policiji.

Škola strave: Cijelom jednom razredu djevojčica osakaćene genitalije

Istražitelji su ubrzo po ulasku u kuću strave uvidjeli da je dječak bio zaključan u sobi, a hranu su mu gurali ispod vrata. Dječakov otac je rekao da su hranili 'gotovo svaki dan'. Osim što je bio drastično pothranjen bio je i dehidriran. Liječnici su kazali da su ga samo dva dana dijelila od smrti.

Istovremeno dječakova majka je na društvenim mrežama objavljivala fotografije obroka koje je spremala.

Dječak ima očitih problema u ponašanju, a nije naučen odlaziti ni na WC, piše 9news.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook