Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okršaji u Sydneyu

Krvavi test inicijacije: Tinejdžerke se do zadnjeg daha bore za ulazak u bandu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snimke brutalnih tučnjava tinejdžerki u Sydneyju završile su na internetu kao dio bolesnog procesa inicijacije ulaska u bandu.

Prema pisanju australskih medija, djevojke u dobi oko 14 godina su organizirale masovne tučnjave u kojima bi sudjelovalo njih tridesetak.. Okršaj bi snimali dečki koji su krvave scene i objavili.
Njihove tučnjave su bile iznimno nasilne i na jednoj snimci djevojka nogom u lice udara drugu djevojku koja već kleči na podu.

Pročitajte i ovo David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije" Ilustracija Uhićeni su Stravični detalji s horor-imanja: Mlatili su ih traktorskim remenom, izgladnjivali, ucjenjivali

Djevojci je slomljen nos, a borba se prekida tek kad su se uključili promatrači i razdvojili ih. Portal News.com piše kako je uglavnom riječ o srednjoškolkama iz Sydneyja koje na svaki način pokušavaju ući u zloglasnu bandu See F... Hurstville. Banda je sve popularnija i za tinejdžerke je članstvo u njoj stvar prestiža.

Djevojka kojoj je na snimci slomljen nos, a otprije je izbačena iz škole nakon što je izašla iz bolnice kazala je da je jako ponosna što je snimka tučnjave završila na internetu. Njezina rivalka koja je u borbi ostala bez zuba pak smatra da je 'pokazala svima da s njom nema šale'. Po najnovijim informacijama, djevojke su sada najbolje prijateljice, a protiv obje je podnesena i kaznena prijava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene