Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronašao ga pas tragač

Krvavec: Skijaš se ugušio pod odronom snijega

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slovenska policija dovršila je istragu nesreće 53-godišnjeg skijaša koji je umro u nedjelju popodne na skijalištu Krvavecu, izvan prostora predviđena za skijanje.

Potvrđeno je da se ugušio pod manjim odronom snijega, pošto se udaljio od skupine s kojom je skijao, želeći se skijati po novonapalu snijegu izvan zaštitne ograde. Pedesettrogodišnjeg službenika državne agencije za ceste mrtva je pod snijegom pronašao pas-tragač, pošto su policiju i službu spašavanja pozvali njegovi prijatelji jer im se nije javljao na mobitel. To je bila druga pogibija na slovenskim skijalištima u ovoj sezoni.

Pročitajte i ovo Ivica Todorić Oglasio se sud Nobilo potvrdio preokret u slučaju Agrokor: Palo ključno vještačenje protiv Todorića, pada cijeli slučaj? Slika nije dostupna Avantura u Austriji Proveo večer zarobljen na sjedežnici

Policija je i u ovom slučaju isključila mogućnost krivnje drugih osoba ili upravitelja skijališta, ponovno upozorivši da se treba držati pravila sigurnog skijanja. Među njima je i pravilo o zadržavanju skijaša na označenim prostorima za skijanje jer želja da se iskuša 'djevičanski', a osobito novonapali snijeg izvan skijaških pruga, može biti vrlo opasna za one koji se u to upuštaju. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene